Belgium

Multimediasystemen met Android Auto ondersteuning

Geniet van een videofilm op uw multimedia systemen. Luister naar weergaloze geluidskwaliteit van de in DAB uitgezonden radioprogramma's dankzij de ingebouwde DAB+ tuner voor digitale radio ontvangst. Maak gebruik van de Spotify in je auto of je nu een Free- of Premium-abonnement hebt. Bluetooth voor veilig, handenvrij te rijden en luister naar de muziek die opgeslagen is op uw GSM via audiostreaming.
Parkeer veilig met behulp van onze achteruitrijcamera's. Sluit uw smartphone aan en gebruik de Apple CarPlay of Android Auto App en vanaf dat moment kun je handenvrij navigeren, bellen, muziek luisteren, berichten versturen en beluisteren vanuit je auto.
‘Waze’, de populaire verkeers app, is dankzij een recente update van Android ook op onze modellen beschikbaar op Google’s in-car systeem 'Android Auto'.

 

Logo_Android_Auto

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor de infotainmentsystemen in auto’s. Je verbindt je Android smartphone met het KENWOOD mulitmedia-systeem, waarbij het Android Auto-scherm wordt getoond. Vervolgens kun je met Google Maps navigeren, muziek beluisteren met Spotify of Play Music, handenvrij telefoneren en SMS'en. Dit allemaal met behulp van stemcommando's.

 

Android Auto™ demo