Belgium

Je favoriete apps

Gebruik je favoriete apps via de nieuwe Kenwood car audio systemen

Synchronisatie van smartphone app’s en car audio systeem zorgt voor meer veiligheid en hoger gebruiksgemak!

 

JVCKENWOOD kondigt de nieuwe Kenwood DNX4150DAB, DNX7150DAB en DNN9150DAB car audio systemen aan.

De systemen zijn uitgerust met Wireless Mirroring waarmee de bestuurder de app’s van zijn Android smartphone draadloos kan gebruiken via het touchscreen van het car multimedia systeem. Deze 3 modellen met ingebouwde navigatie worden geleverd met 3 jaar gratis kaartupdates en het gratis gebruik van Inrix gedurende twee jaar. Inrix is een app met real-time verkeersinformatie. De app helpt bestuurders om files te vermijden en bij het berekenen van de snelste route.

 

Op de weg gaat veiligheid voor op alles. Beide systemen nemen probleemloos het scherm over van je smartphone. Voor Android gebruikers kan dit zelfs helemaal draadloos. Je favoriete apps zijn dus steeds binnen handbereik op het grote aanraakscherm – 6.2 inch bij de DNX4150DAB en 7 inch bij de DNX7150DAB – zonder dat je de rijbaan uit het oog verliest. De uitgebreide mogelijkheden om het geluid naar jouw voorkeur te regelen laten je onderweg ten volle genieten van de muziekbibliotheek op je smartphone.

Ben je veel onderweg? De geïntegreerde DAB-tuner geeft bovendien een haarscherp digitaal radiosignaal weer. Daar zorgt de meegeleverde Kenwood DAB-antenne voor.
Het navigatiesysteem van Garmin met 3 jaar gratis kaartupdates, en de Inrix app, gratis te gebruiken tijdens de eerste twee jaar, wijzen je zonder files en wegenwerken bovendien de kortste en snelste weg naar je eindbestemming.

  • DNN9150DAB – Mobiele toepassingen voor het hele gezin

Door je smartphone als hotspot in de wagen te gebruiken kunnen de DNN9150DAB, met geïntegreerde WiFi, en ook de andere inzittenden gebruik maken van de internetverbinding voor hun mobiele toestellen. Dat betekent ook dat videocontent vanaf mobiele apparaten makkelijk draadloos is te ‘streamen’ naar het car audio systeem.
Hou bovendien je aandacht op de weg gericht. Voice Control zorgt ervoor dat je je handen gewoon aan het stuur kan houden. Voor het bedienen van het navigatiesysteem gebruik je je eigen stem. Je berichten – e-mails, tekstberichten, berichten die binnen komen via je diverse social media kanalen – kan je makkelijk beluisteren en beantwoorden via het efficiënte spraakherkenningssysteem.
Net zoals op de andere twee modellen bedienen Android gebruikers (draadloos) en iOS gebruikers (via een HDMI kabel) de app’s van hun smartphone via het 7 inch grote aanraakscherm van het car audio systeem.

 

24/03/2015