screenshot: startpagina Kenwood-Garmin website

Navigatie kaartupdate aankopen en installeren

Voor de kaartupdate van uw navigatiesysteem zijn er 2 mogelijkheden:

1. U hebt recht op het '3 jaar gratis kaartupdate programma':

Logo_3-Years_free_map_update

KENWOOD, in samenwerking met Garmin, bieden de mogelijkheid om de navigatiekaarten in uw KENWOOD toestel 3 jaar (achtereenvolgens) gratis te updaten. Deze drie jaar gaan in als er meer dan 300 kilometer is gereden met het toestel. Dit wordt bepaald aan de hand van de ontvangen GPS data.

--> Gratis kaartupdate downloaden.

2. U gaat een kaartupdate aankopen.

--> Indien u geen recht hebt op een gratis kaartupdate met het '3 jaar gratis kaartupdate programma' of deze dienst is verlopen voor uw toestel of uw navigatiesysteem is ouder dan 2014, gaat U als volgt te werk om een kaartupdate aan te kopen.

--> Een overzichtslijst van de kaartupdate geschiedenis

Opmerking:

Controleer ALTIJD of U de meeste recente firmware-versie op uw toestel hebt staan VOOR u de kaartupdate uitvoert. In de handleiding van uw toestel staat vermeld waar u de huidige firmware versie van uw toestel terug vindt. Op de site: http://www.kenwood.com/cs/ce/ vindt u onder andere de meest recente firmware versie voor uw toestel:
Ondersteuningsinformatie voor auto-elektronica:
• Beschikbare applicaties voor uw toestel.
• Compatibiliteit:
• iPod en iPhone compatibiliteitslijst.
• Compatibiliteitslijst voor Bluetooth-telefoons.
• Informatie over audiobestandsspecificatie en USB-apparaat.
• Android muziekweergave via USB.
• >>   Firmware updates   <<.
• Raadplegen en/of downloaden van handleidingen.

--> Een voorbeeld met tekst en uitleg van de firmware-update met de DNX8160DABS: