Belgium

Kaart update door middel van een DVD-ROM met vooraf gëinstalleerde kaartdata.

Kaart update door middel van een DVD-ROM met vooraf gëinstalleerde kaartdata.

Deze procedure is geschikt voor de volgende toestellen:
  • DNX5220, DNX5220BT, DNX5240, DNX5240BT
  • DNX7240BT

OPGELET!

U moet de firmware van uw toestel en de (ingebouwde) navigatiemodule eerst updaten voordat u start met het updaten van de kaart.
Volg de instructies in de aangegeven volgorde (eerste toestel en dan het navigatiesdeel) om de meest recente firmware te installeren.
De updates kunt u terugvinden op https://www.garmin.com/kenwood/

OPGELET!

Er zitten 2 DVD's in de verpakking:

Selecteer de DVD-regio die u wilt installeren. Er kan slechts één schijf tegelijkertijd worden geïnstalleerd vanwege de geheugenbeperking van uw toestel. Als u toch een tweede schijf wil installeren, worden de geïnstalleerde kaarten van de eerste schijf overschreven!

Albania, Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Germany, Greece, Hungary, Italy (including Sardinia) Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia (Former Yugoslav Republic - FYROM), Malta, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, Serbia, Switzerland and Ukraine.
Andorra, Belgium, Denmark, Finland, France (including Corsica, French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Réunion, Saint Barthélemy), Germany, Gibraltar, Iceland, Ireland, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Monaco, Norway, Portugal (including Azores Islands and Madeira), San Marino, Spain (including Balearic Islands, Canary Islands and Melilla, Morocco), Sweden and the U.K. (including Guernsey, Jersey, Isle of Man and Shetland Islands)

Procedure

• Start uw toestel op
  • Selecteer navigatie
  • Breng de gewenste DVD in (zie opmerking hierboven!)
  • Wacht tot u het scherm rechts ziet en bevestig dat u de upgrade wil uitvoeren
  • Noteer de Navigator ID en de validatiecode van het toestel
>
  • Voer de gegevens in: Toestel ID, Validatiecode en Productcode
  • Voer de ontvangen ontgrendelingscode in

OPGELET!

Het opladen van de kaartdata naar het intern geheugen van het toestel duurt ongeveer 2 en 1/2 uur, gedurende die tijd mag het toestel niet worden uitgeschakeld!

• De kaart is opgeladen in het toestel en klaar voor gebruik