Belgium

Kaart update door middel van een SD kaart met vooraf gëinstalleerde kaartdata.

Deze procedure is geschikt voor de volgende toestellen:
  • KNA-G420, KNA-G421, KNA-G421V, KNA-G520, KNA-G620T
  • DNX520VBT
  • DNX5260BT
  • DNX7200, DNX7220, DNX7260BT
  • DNX8220BT
  • DNX9240BT, DNX9260BT
OPGELET!
U moet de firmware van uw toestel en de (ingebouwde) navigatiemodule eerst updaten voordat u start met het updaten van de kaart.
Volg de instructies in de aangegeven volgorde (eerste toestel en dan het navigatiesdeel) om de meest recente firmware te installeren.
De updates kunt u terugvinden op https://www.garmin.com/kenwood/

Plaats de MicroSD (afhankelijk van model met of zonder adapter) met de City Navigator Europe NT kaart update
in uw Kenwood GPS-toestel.

De update is onmiddellijk beschikbaar.

OPGELET!

De kaartupdate blijft op de SD kaart staan en wordt niet opgeladen in het toestel. Wanneer u de SD kaart verwijdert zal de kaartupdate niet meer beschikbaar zijn. Na het terugplaatsen van de SD kaart is de update opnieuw beschikbaar.