Belgium

KMM-205
  • KMM-205
  • KMM-205

Extra afbeeldingen

KMM-205

Digitale Media Receiver met verlichte USB- & AUX-ingang vooraan. iPhone direct controle via USB, 1RCA (2,5V), 3-band EQ.

Digitale Media Receiver | Afneembaar front met rode toets verlichting | Android Music playback | iPhone/iPod | USB | AUX | 1 Preout.
  • Receiver zonder CD/DVD loopwerk.
  • USB- en AUX-ingang in het voorpaneel
  • Geschikt voor iPod & iPhone*
  • Luidsprekertype en -formaat beheren
  • Afneembaar voorpaneel
  • Korte behuizing
  • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

Toestel met geringe inbouwdiepte voor een eenvoudige en flexibele installatie.
Verticaal uitgelijnd LCD display met 13 karakters.
Rode toetsverlichting en witte display verlichting
Dubbele directe toegangstoetsen voor meer gebruiksgemak
FM (RDS) / AM (MW/LW) tuner (24 voorkeurzenders).
Verlichtte USB poort vooraan met stofklepje (1,0A Max)
Geschikt voor het afspelen van MP3, WMA, AAC, WAV & FLAC audiobestanden..
Geschikt voor het rechtstreeks bedienen en opladen van uw iPod/iPhone via USB
Eenvoudige geluidsinstellingen met de ingebouwde 3-band equalizer
1 RCA lijnuitgang (2,5V) voor achterluidsprekers of subwoofer(schakelbaar)

 


Technologie voor geluidsafstemming

Digital Time Alignment 13-Band EQ Drive EQ illustration
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - Drive EQ.
 

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Met de Digital Time Alignment (DTA) ben je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen en virtueel te verplaatsen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en bovenkant het dashboard verschuiven en zo een verbazingwekkend realistische soundstage te creëren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.

Rijgeluiden (wind, resonantie, rolgeluiden,...) zijn de vijand van alle audiosystemen in voertuigen. De inherente frequenties van de rijgeluiden maskeren een breed bereik van het audiosignaal dat gevonden wordt in muziek en dit is de reden waarom KENWOOD ingenieurs Drive Equalizer hebben ontwikkeld. Drive EQ versterkt specifieke frequenties in het audiosignaal om de negatieve impact van de rijgeluiden te compenseren.


1 Preout

RCA voorversterkeruitgang met 2,5V uitgangsspanning

1 RCA voorversterkeruitgang (Achter/Subwoofer(instelbaar)) met een uitgangsspanning tot 2,5V. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en krachtige geluidsweergave upgraden hun audiosysteem met een eindversterker. Deze laatste geven het audiosysteem een aanzienlijk betere geluidskwaliteit, dynamiek en muzikaliteit en tillen de luisterervaring naar ongekende niveaus.


1DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Hoger contrast en bredere kijkhoek

Vertical Alignment Display's hebben een hogere contrastverhouding, meer beelddiepte en brede kijkhoeken onder alle lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht, in vergelijking met ander types van display's. Ook maakt een kleinere opening tussen LCD en frontglas het beeld nog beter leesbaar.


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Het kort chassisontwerp zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard diepte.