Belgium

Productondersteuning


Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Mocht u toch een probleem ondervinden met één van onze producten, dan kan u steeds terecht bij ons geauthoriseerde servicecenter, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Zij zullen het toestel herstellen zodat het weer naar behoren werkt met originele wisselstukken, deze laatste kunt u ook via hen bekomen.

Gebruiksaanwijzingen

gebruiikshandleidingen downloaden
Via deze webpagina zijn gebruiksaanwijzingen van KENWOOD producten vanaf 1999 tot nu gratis online te raadplegen of te downloaden als pdf. Indien het model dat u zoekt er niet tussen staat, dan is het wellicht nog in papieren vorm verkrijgbaar via de dienst na verkoop.

Software / firmware updates

software_updates
Via deze webpagina blijft u up-to-date met de meest recente software updates en nieuwe functies. Komt u vooral regelmatig terug, daar we deze informatie regelmatig bijwerken.

Navigatiekaart bijwerken

kaart update
Bijna dagelijks wordt het wegennet aangepast en uitgebreid. Al deze wijzigingen hebben een impact op de reisweg die uw navigatiesysteem voor u uitstippelt. Om uw navigatiesysteem optimaal te laten functioneren, moet u de kaarten regelmatig bijwerken zodat uw navigatiesysteem u de juiste aanwijzing kan geven om uw bestemming te bereiken zonder kostbare tijd te verliezen.

POI - Eigen nuttige punten

Eigen POI's
POI staat voor 'nuttige punten'. Dit zijn op uw kaart nuttige locaties zoals: tankstations, hotels, restaurants, parkeerplaatsen, winkelcentra etc. Behalve de standaard in de kaart opgenomen nuttige punten, biedt KENWOOD de mogelijkheid om uw eigen nuttige punten toe te voegen in uw navigatiesysteem.

Integratie-oplossingen

integratie oplossingen
We bieden u de perfecte oplossing aan om uw KENWOOD autoradio passend te maken in uw voertuig met speciaal ontworpen inbouwframes. Met de specifiek ontwikkelde interfaces en bijhorende aansluitkabels kunt u uw originele stuurwielbediening blijven gebruiken met je KENWOOD autoradio.

Ondersteuningsinformatie

Ondersteuningsinformatie
De webpagina www.kenwood.com/cs/ce/ bundelt alle noodzakelijke informatie over uw KENWOOD product. Gaande van compatibiliteit met smartphones, audio- & videobestanden, USB, Bluetooth..., firmware & software updates, beschikbare applicaties voor smartphone & computer, handleidingen en nog veel meer.

Catalogi & brochures

Catalogi & brochures
Raadpleeg hier onze online catalogi en brochures om de juiste keuze te maken. Net zoals met een gedrukte versie kan u er makkelijk doorheen bladeren maar ook inzoomen, delen met anderen en afdrukken. Het downloaden van een pdf versie is ook mogelijk.

DAB+ aanbod in België

DAB+ aanbod in Vlaanderen
Via de webpagina www.dabplus.be komt u alles te weten over de beschikbare radiostations en digitale kanalen op DAB+ in België. Je kan hier ook meer informatie vinden over hoe goed je DAB+ kunt ontvangen op verschillende locaties.