Belgium

Product ondersteuning


Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Mocht je toch een probleem ondervinden met één van onze producten, dan kan je steeds terecht bij ons geauthoriseerde servicecenter, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Zij zullen het toestel herstellen zodat het weer naar behoren werkt met originele wisselstukken, deze laatste kunt u ook via hen bekomen.

Integratie-oplossingen

integratie oplossingen
We bieden nu de perfecte oplossing aan om uw KENWOOD toestel passend te maken met speciaal ontworpen frames en aansluitkabels en intefaces die speciaal zijn ontworpen voor uw auto.

iPod / iPhone compatibiliteit

ipod_iphone compatibiliteit
Controleer hier de compatibiliteit tussen uw KENWOOD car audio systeem en uw iPod of iPhone en ontdekt welke aansluitkabels u eventueel nodig hebt.

Bluetooth compatibiliteit

Bluetooth compatibiliteit
Hier vindt u de compatibiliteitsinformatie van uw mobiele telefoon en uw KENWOOD radio met Bluetooth.

Software / firmware updates

software_updates
Via deze pagina blijft u up to date met de laatste software updates en nieuwe functies. Komt u vooral regelmatig terug, daar we deze informatie regelmatig bijwerken.

Navigatiekaart bijwerken

kaart update
Nieuwe straten, veranderde straten, ronde punten, ... Zorg ervoor dat uw KENWOOD navigatiesysteem over de meest recente kaarten beschikt..

Android muziek afspelen

Android muziek afspelen
KENWOOD Music Play is een App om naar uw muziek te luisteren van uw Android toestel (Android OS 4.1 en hoger) met een KENWOOD toestel aangesloten via USB

POI - Eigen nuttige punten

Eigen POI's
Behalve de standaard in de kaart opgenomen nuttige punten, biedt KENWOOD de mogelijkheid om uw eigen nuttige punten toe te voegen.

Audiobestanden specificaties

Specificaties voor audiobestanden
Informatie over de specificaties waar uw audiobestanden aan moeten voldoen en informatie over compatibele USB-opslagmedia.

Gebruiksaanwijzingen

gebruiikshandleidingen downloaden
De meeste van onze gebruiksaanwijzingen zijn beschikbaar om te downloaden in PDF. Als het model dat u zoekt er niet tussen staat, dan is het wellicht nog in papieren vorm verkrijgbaar via de dienst na verkoop.