Belgium

DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100
 • DRV-A100

Extra afbeeldingen

DRV-A100

HD DashCam met geïntegreerde 2.0" LCD & G-sensor

HD DashCam met 1.0 megapixel CMOS sensor en groothoeklens voor hoge beeldkwaliteit zowel overdag als 's nachts. Opnames met G-sensor informatie zijn terug te bekijken via een computer. Bij een aanrijding tijdens het rijden (en in pakeermodus met optionele aansluitkit) zullen de beelden veilig opgeslagen worden op het geheugenkaartje. Helder 2.0" LCD scherm met gebruiksvriendelijk menu. Montagevoet met zuignap en kliksysteem maakt verwijderen en plaatsen van de camera super eenvoudig. 16GB microSD-kaart meegeleverd.

 • LCD scherm
 • G-Sensor gevoeligheid

Belangrijkste Eigenschappen

2.0" kleuren TFT LCD scherm
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
F2.4 heldere lens met brede 125°(diagonaal) kijkhoek
HD opnames (1280 x 720px)
Micro-SD kaartslot (8 ~32GB), 16GB kaart meegeleverd
Gratis PC/MAC applicatie beschikbaar
Te lijmen of met zuignap houder
Parkeermodus met optionele installatiekit

 


HD resolutie:

HD resolution icon Met zijn 1.0 megapixel CMOS sensor gaat de DRV-A100 opnames maken met HD resolutie aan 30 beelden/sec (30fps) waardoor het mogelijk wordt om nog gedetailleerder op te nemen en af te spelen. Gecombineerd met de heldere breedhoeklens (F2.4) resulteert dit in niet alleen filmpjes met superieure beeldkwaliteit maar ook scherpe foto's in alle lichtomstandigheden.

 


2.0 inch LCD scherm:

2.0 inch LCD screen icon De DRV-A100 heeft een helder 2.0-inch kleurenscherm dat perfect past bij dit vooruitstrevend camera design. Stel de camera in dankzij de intuïtieve GUI, inclusief grote en leesbare tekst, bekijk live beelden of speel de opnames van hoge kwaliteit af op het grote scherm.

 


3-axis G-Sensor:

G-sensor icon Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden. 3-axis G Sensor illustration

 


Slimme parkeermodus:

Smart Parking Mode icon Deze DashCam beschikt over een parkeerstand of parkeermodus. Terwijl je auto geparkeerd staat en indien de G-sensor ingebouwd in deze DashCam een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar waakstand. De camera zal deze opnames opslaan in een aparte folder op het geheugenkaartje om deze veilig te bewaren.
* De hardwire kit CA-DR1030 (optioneel accessoire) is nodig voor een permanente stroomvoorziening van de camera.
Smart Parking Mode illustration

 


Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor illustration

 


16GB MicroSD kaart meegeleverd:

microSD car icon Deze DashCam maakt, in plaats van één lang video-opname, een reeks van korte videoclips van telkens 1 tot 3 minuten (instelbaar). Wanneer het geheugenkaartje vol is, wordt de oudste videoclip automatisch verwijderd zodat er ruimte is voor een nieuw videoclip en bent u altijd in het bezit van de meest recente opnames opgeslagen op het geheugenkaartje. De totale opnametijd is afhankelijk van de capaciteit van het geheugenkaartje. Deze camera accepteert MicroSD-kaart van 8GB tot 256GB (Class 10 of hoger). Een microSD kaartje van 16GB is meegeleverd met deze camera.

 


KENWOOD VIDEO PLAYER  —  Computer applicatie  —

KENWOOD Video player - PC application icon + link De computer applicatie 'KENWOOD VIDEO PLAYER' geeft u de mogelijkheid opgeslagen video's of foto's van de camera('s) te bekijken en debeelden te bewerken en delen met uw sociale media. Installeer 'KENWOOD VIDEO PLAYER' op u uw Windows of Apple computer.