Belgium

DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201
 • DRV-A201

Extra afbeeldingen

DRV-A201

Full HD DashCam met geïntegreerde 2.7" LCD, GPS & G-sensor

Full HD DashCam met 2.0 megapixel CMOS sensor en groothoeklens voor superieure beeldkwaliteit zowel overdag als 's nachts (HDR). Opnames met GPS en G-sensor informatie zijn terug te bekijken via een computer. Bij een aanrijding tijdens het rijden (en in pakeermodus met optionele aansluitkit) zullen de beelden veilig opgeslagen worden op het geheugenkaartje. Helder 2.7" LCD scherm met gebruiksvriendelijk menu. Magnetische voet maakt verwijderen en plaatsen van de camera super eenvoudig. 16GB microSD-kaart meegeleverd.

 • LCD scherm
 • G-Sensor gevoeligheid
 • Ingebouwde GPS
 • Cameravoet met magnetische snelkoppeling

Belangrijkste Eigenschappen

2.7" breedbeeld kleuren TFT LCD scherm
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
GPS-Sensor om locatie en tijdstip van de opname te kunnen verzamelen.
F1.8 heldere lens met brede 136°(diagonaal) kijkhoek
Full HD opnames (1920 x 1080px @ 30fps) voor gedetailleerde videos.
Micro SDHC/SDXC kaart slot(8 ~ 128GB), 16GB kaart meegeleverd
Gratis PC/MAC applicatie beschikbaar
Montagebeugel met magnetisch snelkoppeling.
Parkeermodus met optionele installatiekit

 


2.0 Megapixel Full HD resolutie:

Full HD icon Met zijn 2.0 megapixel CMOS sensor gaat de DRV-A201 opnames maken met Full HD resolutie aan 30 beelden/sec (30fps) waardoor het mogelijk wordt om nog gedetailleerder op te nemen en af te spelen. Gecombineerd met de heldere breedhoeklens (F1.8) resulteert dit in niet alleen filmpjes met superieure beeldkwaliteit maar ook scherpe foto's in alle lichtomstandigheden.

 


2.7 inch LCD scherm:

2.7 inch LCD screen icon De DRV-A201 heeft een groot en helder 2.7-inch kleurenscherm dat perfect past bij dit vooruitstrevend camera design. Stel de camera in dankzij de intuïtieve GUI, inclusief grote en leesbare tekst, bekijk live beelden of speel de opnames van hoge kwaliteit af op het grote scherm.

 


3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

G-sensor icon Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.
3-axis G Sensor & GPS receiver illustration

 


Slimme parkeermodus:

Smart Parking Mode icon Deze DashCam beschikt over een parkeerstand of parkeermodus. Terwijl je auto geparkeerd staat en indien de G-sensor ingebouwd in deze DashCam een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar waakstand. De camera zal deze opnames opslaan in een aparte folder op het geheugenkaartje om deze veilig te bewaren.
* De hardwire kit CA-DR1030 (optioneel accessoire) is nodig voor een permanente stroomvoorziening van de camera.
Smart Parking Mode illustration

 


Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor illustration

 


Magnetische snelkoppeling:

Magnetic Quick Release icon Het nieuwe, super handige, magnetische bevestigingsmechanisme zorgt er voor dat uw met één hand de DashCam kunt plaatsen en verwijderen. De bedrading zit aangesloten op de bevestingsbeugel op de voorruit! Je (ont)koppelt dus enkel de camera zonder de bedrading nog eens extra te moeten (af)koppelen. Magnetic Quick Release illustration

 


16GB MicroSD kaart meegeleverd:

microSD car icon Deze DashCam maakt, in plaats van één lang video-opname, een reeks van korte videoclips van telkens 1 tot 3 minuten (instelbaar). Wanneer het geheugenkaartje vol is, wordt de oudste videoclip automatisch verwijderd zodat er ruimte is voor een nieuw videoclip en bent u altijd in het bezit van de meest recente opnames opgeslagen op het geheugenkaartje. De totale opnametijd is afhankelijk van de capaciteit van het geheugenkaartje. Deze camera accepteert MicroSD-kaart van 8GB tot 256GB (Class 10 of hoger). Een microSD kaartje van 16GB is meegeleverd met deze camera.

 


KENWOOD VIDEO PLAYER  —  Computer applicatie  —

KENWOOD Video player - PC application icon + link De computer applicatie 'KENWOOD VIDEO PLAYER' geeft u de mogelijkheid opgeslagen video's of foto's van de camera('s) te bekijken, inclusief kaartweergave op Google Maps met de informatie van de G-sensor (krachten) en GPS ontvanger (Snelheid, tijd, loactie, rijrichting,...). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. Installeer 'KENWOOD VIDEO PLAYER' op u uw Windows of Apple computer.