Belgium

DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS
 • DNR4190DABS

Extra afbeeldingen

DNR4190DABS

6.2" WVGA 'Mechless' AV-Navigatie systeem. DAB+ radio & smartphone connectiviteit via USB & Bluetooth.

Uitgerust met de toonaangevende Garmin-navigatiesoftware, we voorzien 3 opeenvolgende jaar map care! Veilige, slimme en uitgebreide bediening met Apple CarPlay. Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek streamen. Liefhebbers van geluidskwaliteit zullen dol zijn op de afspeelondersteuning van verschillende soorten muziekformaten. Eenvoudige aanpassing van het geluid is ook beschikbaar met de ingebouwde 13-bands EQ en Digital Time Alignment. Om een slimmere rijervaring mogelijk te maken, is deze AV-receiver voorzien van 3 camera-ingangen. De optionele achteruitkijkcamera verhoogt de veiligheid tijdens het achteruitrijden dankzij de geïntegreerde, instelbare parkeerrichtlijnen.

 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB
 • Uitgerust met Garmin navigatiesysteem
 • Verlichtingskleur instelbaar
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • Spectrum analyzer
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Aantal equalizer banden
 • Dual-zone functie
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)

Belangrijkste Eigenschappen

Helder 6.2" WVGA resistief-aanraakscherm met een levendig en dynamisch detailweergave.
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger voor storingsvrij radio-ontvangst.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteunt Apple CarPlay via USB-kabel
Ondersteunt "Spotify" applicatie voor het rechtstreeks bedienen van Spotify met je receiver.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, X'over, DTA, 13-band EQ, ...
Voorzien van 3 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en veiligheid.
Geavanceerde DashCam link voor optionele DRV-N520 dashboardcamera
Garmin-navigatiesysteem geïntegreerd met zijn geavanceerd, gebruiksvriendelijk, technologieën.
5 jaar gratis proefperiode van KENWOOD Traffic Powered By INRIX™
AV-ingang / AV-uitgang / 2 camera-ingangen voor optimaal gemak, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA hoog vermogen (4,0V) lijnuitgangen (voor- / achter- / subwoofer kanaal)
Ondersteunt hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC (192kHz/24bit)

 


Routebegeleiding door Garmin

Garmin start screen Garmin Search screen Map of Amsterdam

Uitgerust met de toonaangevende navigatiesoftware van Garmin helpen onze autonavigatie modellen jouw op je dagelijkse tocht van en naar het werk, een weekendje weg, een gezinsvakantie,... Op het helder en scherp touchscreen zie je alle belangrijke informatie en kaartgegevens in één oogopslag en kun je eenvoudig je bestemming ingeven en navigeren met de stapsgewijze gesproken instructies en aanwijzingen op het scherm. De geavanceerde route-optimalisator stelt de gebruiker in staat om de optimale rijroute te vinden en eventueel te herberekenen onderweg, op basis van de ontvangen actuele verkeersinformatie via TMC. Inclusief 'Map Care' abonnementsdienst voor het bijwerken van je navigatiekaarten voor een periode van 3 jaar. Daarna is het mogelijk om de kaartgegevens tegen betaling te vernieuwen.
Voor de meest recente kaart: https://kenwood.garmin.com/kenwood/.

 


Apple Carplay home screen  

Apple CarPlay via USB

Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het KENWOOD aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar radio, podcast of muziekdiensten te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Ondersteunt vanaf iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) navigatie-apps van derden zoals Google Maps™ en Waze™.

 

 


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en audio streamen

Deze KENWOOD autoradio is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.
Handenvrij bellen en gebeld worden via 2 gelijktijdig gekoppelde telefoons. Met één druk op een knop schakel je tussen twee gekoppelde telefoons. Met Music Mix kun je tot 5 Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. Geniet van de muziekkeuze, in de beste audiokwaliteit, van je aanwezige vrienden en familie die op elke moment hun favoriet draadloos kunnen streamen naar je autoradio. Deze autoradio ondersteunt spraakbesturing, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken. Je kunt oproepen starten, muziek afspelen of andere taken uitvoeren door spraakopdrachten uit te spreken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


Smartphone KENWOOD Remote App S

Maak vanaf je smartphone een afstandsbediening

Installeer de gratis applicatie 'KENWOOD Remote App S'.
Met deze smartphone-applicatie kun je de meeste basisfuncties van de autoradio bedienen via Bluetooth (iPhone of Android).

*Klik hier voor meer informatie.


High Res Audio Logo

Hoge-resolutie audio weergave.

Hoge resolutie audio (HRA) is audio met een hogere samplefrequentie en bitdiepte (192kHz / 24bit) dan deze die wordt gebruikt voor CD's ( 4,1 kHz/16 bit), wat betekent dat het we detail in het geluid kan vastleggen dankzij een lager ruisniveau, een groter dynamisch bereik en een breder stereobeeld. Hoge resolutie audio op deze KENWOOD autoradio zal je muziek met een nieuwe dimensie brengen en je laten genieten van details die je voorheen niet kon horen met een realistische en meeslepende luisterervaring als gevolg.

High Res Audio

Zowel CD als Hi-Res Audio zijn gedigitaliseerde versies van het originele geluid maar Hi-Res Audio zal het origineel geluid veel gedetailleerder digitaliseren en opslaan dan bij een CD. Als resultaat zal de Hi-Res Audio golfvorm veel dichter bij de originele geluidsgolf liggen. Hi-Res Audio kan tot 6,5 keer meer informatie bevatten dan de standaard CD-kwaliteit.

 


4 camera inputs illustration

Tot 3 camera's aansluiten.

Dit KENWOOD multimedia model is voorzien van 2 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en eiligheid. Met de 2 camera-ingangen kun je bijvoorbeeld een dashboardcamera DRV-N520 (los verkrijgbaar) en een achteruitrijcamera CMOS-230 of CMOS-320 multi-view camera (los verkrijgbaar) aansluiten. AV-IN kan ingesteld als een 3de camera-ingang met behulp van de aansluitkabel CA-C3AV (los verkrijgbaar). Als alternatief zijn dan andere configuraties ook mogelijk, waaronder de aansluiting van een achteruitrijcamera, een naar voor gerichte camera en een dodehoekcamera. Omschakelen tussen de verschillende camera's is mogelijk met behulp van bedieningselementen op het KENWOOD aanraakscherm en eventuele handmatige schakelaars.

 


Sound Tuning Technologie

Digital Time Alignment 13-Band EQ 3-Way X'over
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - 3-Way X'over.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Digital Time Alignment (DTA) stelt je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en boven het dashboard verschuiven en zo het beste stereobeeld en een ultime soundstage creeren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.