Belgium

DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS
  • DNX5190DABS

Extra afbeeldingen

DNX5190DABS

6.8" WVGA AV-Navigatiesysteem met DAB+ radio & uitgebreide smartphone connectiviteit via USB & Bluetooth.

Het In-Car Entertainment-landschap verandert en de DNX5190DABS is helemaal klaar voor de nieuwe, verbonden wereld. Dit mulitimedia model met 6,8" WVGA aanraakscherm omvat een ingebouwde hoogwaardige Garmin navigatiemodule, digitale radio DAB+, dubbele USB aansluiting, CD/DVD speler, Bluetooth voor handenvrij bellen en audiostreamen. Ondersteund Spotify, Apple CarPlay, Android Auto en Android USB mirroring. Het geluid kan perfect afgesteld worden naar uw smaak met de DSP/DTA & 13-Band EQ. Dit KENWOOD in-car entertainment/navigatiesystemen zal al uw verwachtingen overtreffen.

  • Ondersteunt Apple CarPlay™ via USB
  • Ondersteunt Android Auto™ via USB
  • Uitgerust met Garmin navigatiesysteem
  • Gratis kaartupdates
  • Aanraakscherm
  • Verlichtingskleur instelbaar
  • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
  • Spectrum analyzer
  • Digital radio DAB+ ontvanger
  • Bluetooth-technologie geïntegreerd
  • Actieve verbinding met 2 mobiele telefoons tegelijk.
  • Ondersteund KENWOOD Music Mix
  • Ondersteund Spotify app.
  • Geschikt voor iPod & iPhone*

Belangrijkste Eigenschappen

Helder 6.8" WVGA resistief-aanraakscherm met een levendig en dynamisch detailweergave.
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger voor storingsvrij radio-ontvangst.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteund Apple CarPlay™ via USB
Ondersteund "Spotify" applicatie voor het rechtstreeks bedienen van Spotify met je receiver.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, X'over, DTA, 13-band EQ, ...
Tot 3 camera's kunnen worden aangesloten om uw rijcomfort en veiligheid te vergroten
Geavanceerde DashCam link voor optionele DRV-N520 dashboardcamera
Roulez en toute sérénité avec système de navigation embarqués de Garmin.
3 jaar gratis Garmin kaart update / 5 jaar gratis proefperiode van KENWOOD Traffic Powered By INRIX™
AV-ingang / AV-uitgang / 2 camera-ingangen voor optimaal gemak, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA hoog vermogen (4,0V) lijnuitgangen (voor- / achter- / subwoofer kanaal)
Ondersteunt hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC ( ~ 192kHz / ~ 24bit)

 


Guidance by Garmin

Routebegeleiding door Garmin, met 3 jaar gratis kaartupdate.

De ingebouwde toonaangevende Garmin-autonavigatie helpt u tijdens uw dagelijkse tochten om vlot en veilig op uw bestemming aan te komen. Neem de juiste koers met de gedetailleerde kaarten op het groot en helder scherm van de DNX en de duidelijk gesproken aanwijzingen. Alle DNX-navigatiesystemen zijn uitgerust met een geavanceerde Multi-Route Review-functie. Met deze geavanceerde route-optimalisator kan de gebruiker de optimale rijroute vinden. Door de routevoorkeur in te stellen als "Op verzoek" in het navigatiemenu, kan de gebruiker kiezen uit "Snellere tijd", "Kortere afstand" of "Minder brandstof" voor de routeberekening. Voorkom vertragingen met de ingebouwde TMC-tuner, deze biedt realtime verkeersinformatie. Met de ontvangen verkeersinformatie kan de navigatie een route (her)berekenen om files maximaal te vermijden.
Kenwood biedt 3 jaar gratis kaartupdates aan zodat u steeds over de meest recente kaartinformatie kunt beschikken. Download de nieuwste kaarten online op een (micro)SD-kaart en plaats deze in uw navigatiesysteem, laat u begeleiden met volle vertrouwen.
De meest recente beschikbare kaart --> https://kenwood.garmin.com/kenwood/site/

 


5 years INRIX

5 jaar gratis toegang tot de INRIX data services.

KENWOOD Traffic Powered By INRIX™ is een app (beschikbaar in Google Play en de App store) met een gratis proefperiode van 5 jaar die samen werkt met uw KENWOOD DNX-navigatiesysteem. In de navigatiemodus haalt het Garmin navigatiesysteem realtimegegevens uit INRIX Traffic™ en zal automatisch een herberekening van de route maken mochten de omstandigheden tijdens je rit veranderen. Andere functies van INRIX Traffic™ zijn onder andere het weergeven van actuele prijzen en beschikbaarheid van parkeerplaatsen en tankstations in je buurt. Het weergeven van actuele weersinformatie en weersverwachtingen in je buurt.

 


Apple CarPlay via USB aansluiting.

Apple CarPlay™ Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het groot aanraakscherm van uw KENWOOD multimediasysteem om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar muziek te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Met de nieuwste iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) worden navigatie-apps van andere leveranciers, zoals Google Maps™ en Waze™, ook ondersteund.
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Apple-CarPlay_Home-screen CarPlay-Navigation-screen CarPlay_Phone-screen CarPLay_Music-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Android Auto via USB aansluiting.

Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid zodat u uw Android phone op een veilige manier kan gebruiken in een voertuig. De multimedia-ontvangers van KENWOOD combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw leven in de auto. U kunt zelfs naar muziek luisteren en deze bedienen vanaf uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify. Navigeer naar waar u wilt met Google Maps of Waze. (compatibele Android telefoon vereist)
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.android.com/auto/

AndroidAuto_Home-screen AndroidAuto_Navigation-screen AndroidAuto_Phone-screen AndroidAuto_Spotify-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Wireless mirroring for android

USB Mirroring voor Android.

USB Mirroring voor Android is oplossing om al uw Andoird-smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers met enkel een USB verbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van geschikte Android-smartphones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.

 


High-resolution audio illustration

High-Resolution Audio

Audio met hoge resolutie is hoogwaardig geluid dat de CD-norm overtreft. Alle details van uw favoriete muziek komen schitterend tot hun recht. Met ultrahoge en lage frequenties wordt u meegevoerd in een rijke en hoogwaardige sonische wereld.

 


3 camera inputs illustration

Drie camera aansluitingen.

Om nog slimmer, gemakkelijker, flexibeler en veiliger te rijden, is deze multimedia receiver voorzien van 3 camera-ingangen. Met 3 camera-ingangen kunt u een camera aan de voorzijde een camera aan de achterzijde en een dodehoekcamera aansluiten. De 3 camera-ingangen ondersteunen ook diverse andere configuraties, zoals de aansluiting van 2 dodehoekcamera's en een achteruitrijcamera. Met de bedieningselementen op het scherm kunt de nodige instellingen doen en kan u van camerabeelden wisselen. De AV-ingang kan omgezet worden als derde camera ingang.

 


Sound Tuning technologieën

Sound-Quality_Position-DTA Audio-Quality_13-Band-EQ
Digital Time Alignment. 13-band Graphic Equalizer.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

Digital Time Alignment (DTA) De geluiden afkomsting vanuit de verschillende luidsprekerslocaties in uw voertuig worden op digitaal wijze zodanig op elkaar afgestemd dat ze allemaal op precies hetzelfde moment aan uw oren toekomen.

13-band Graphic Equalizer geeft u de mogelijkheid om de geavanceerde geluidseigenschappen nog te verfijnen en een professionele geluidskwaliteit in uw auto te bereiken. Hiermee kunt u parameters zoals Q-factor, filterhelling, frequentie en versterking op afzonderlijk instellen. Met aanpassingen van de crossover, hoge en lage doorlaatfilters kan een realistischer geluid worden geleverd.