Update door het downloaden van de kaartupdate op een SD kaart.

Deze procedure is geschikt voor de volgende toestellen:
  • DNX525DAB
  • DNX4230BT, DNX4230DAB, DNX4230TR, DNX4250BT, DNX4250DAB
  • DNX5230BT, DNX5230DAB, DNX5250BT
  • DNX7230DAB, DNX7250DAB
  • DNX9280BT
  • DNN6250DAB
  • DNN9230DAB, DNN9250DAB

OPGELET!

U moet de firmware van uw toestel en de (ingebouwde) navigatiemodule eerst updaten voordat u start met het updaten van de kaart.
Volg de instructies in de aangegeven volgorde (eerste toestel en dan het navigatiesdeel) om de meest recente firmware te installeren.
De updates kunt u terugvinden op: https://www.garmin.com/kenwood/

Inlezen van toestelgegevens op een SD kaart
  • 1. Selecteer navigatie en plaats een blanco (micro)SD kaart van minstens 4 GB in uw toestel.
  • 2. Selecteer [Instellingen]
  • 3. Selecteer [Systeem]
  • 4. Selecteer [Info over]

• 5. Selecteer [Kaart bijwerken]
  • 6. Druk op [volgende] >>> een bestand wordt weggeschreven op uw SD kaart
  • 7. Druk op [OK]

Verplaats de SD kaart van uw toestel naar een PC met een internetverbinding
  • 1. Meld u aan of maak een account aan

• 3. Selecteer Productupdates + [Bijwerken]
  • 4. Selecteer uw Kenwood navigatiesysteem.
  • 5. [Media lezen] -> de informatie van uw navigatiesysteem wordt ingelezen

• 6. Controleer of het om uw toestel gaat en druk op [Doorgaan]
  • 7. Selecteer [Nieuwste kaart]
  • 8. Voeg de niewste kaart toe aan uw winkelwagentje

• 9. Controleer uw aankoop en voer de betaling uit

Nieuwste kaart downloaden
  • 1. Druk op [Mijn account]
  • 2. [Downloads weergeven]
  • 3. Kies [Kaart toevoegen]
  • 4. Druk op [Downloaden]

Installeren van de Garmin Communicator Plugin op uw PC

• De kaartdata wordt gedownload en weggeschreven op uw SD kaart
  • Verplaats de SD kaart van uw PC naar uw Kenwood toestel

• Verplaats de SD kaart van uw PC naar uw Kenwood toestel
  • De update is onmiddellijk beschikbaar.

OPGELET!

De kaartupdate blijft op de SD kaart staan en wordt niet opgeladen in het toestel.
Wanneer u de SD kaart verwijdert zal de kaartupdate niet meer beschikbaar zijn. Na het terugplaatsen van de SD kaart is de update opnieuw beschikbaar.