Belgium

DRV-N520
  • DRV-N520
  • DRV-N520
  • DRV-N520

Extra afbeeldingen

DRV-N520

Full HD DashCam met GPS, G-sensor, ADAS & DASH CAM LINK met geschikte KENWOOD AV-Receivers

Full HD DashCam met 2.0 megapixel CMOS sensor en groothoeklens voor superieure beeldkwaliteit zowel overdag als 's nachts (HDR). Sluit de DRV-N520 aan op een compatibele KENWOOD multimedia receiver, via het grote aanraakscherm kun je de camera instellen, bedienen en actueel beeld en opnames bekijken. Bij een aanrijding tijdens het rijden en in pakeermodus zullen de beelden veilig opgeslagen worden op het geheugenkaartje, 8GB microSD-kaart meegeleverd. Vereenvoudigede ADAS (Advanced Driver Assistant System) staat de bestuurder bij in gevaarlijke of kritieke situaties.

  • G-Sensor gevoeligheid
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Dash Cam Link met compatibel KENWOOD units

Belangrijkste Eigenschappen

1/3 inch Kleuren CMOS
Lichtgevoelig (F2.0) & Groothoek lens
Ultra compact design
Kan gekoppeld worden compatibel multimedia units
Ingebouwde "Save driving features"
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
Maakt gebruikt van HDR technologie
Maakt gebruik van "Super HD Video Recording"
27 Frames per seconde voor "Smooth Recording"
KENWOOD Drive Reviewer, PC Applicatie

 


3.0 Megapixel Full HD resolutie:

Full HD icon De DRV-N520 maakt Full HD video opnames met zijn 3.0 megapixels (1920x1080px) CMOS sensor en groothoeklens. Hierdoor krijg je een superieure video-opnames en worden details zoals nummerplaten en verkeersborden haarscherp weergegeven zowel overdag als 's nachts.

 


DASH CAM LINK:

DASH CAM LINK icon De DRV-N520 wordt achteraan aangesloten op de "Front View Camera" video-ingang en de 4-pins "Dash Cam" connector van een compatibele KENWOOD AV-receiver. Camera-instellingen en opgenomen video's kunnen worden bediend en weergegeven vanaf het grote aanraakscherm van de KENWOOD AV-receiver.

 


HDR (High Dynamic Range):

HDR icon HDR (high dynamic range) is een techniek waarmee je opnames kunt maken in situaties waarbij delen of het volledig beeld over- en/of onderbelicht worden. Deze camera maakt 27 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je verschillende beelden opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Het resultaat is heldere beelden in uitdagende omgevingen, inclusief scènes met veel tegenlicht overdag, straatverlichtingsscènes 's nachts en plaatsen met een hoog licht-donkercontrast zoals bij een tunnelingang en -uitgang.
screenshot_Kenwood-Garmin_Select_DNX7230DAB

 


3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

3-axis G Sensor & GPS receiver Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Dankzij de ingebouwde 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam deze krachten registreren en mee opslaan in de videoclip. Indien er een bruske kracht wordt geregistreerd door de G-sensor, bijvoorbeeld een noodrem, een ongeval of een ander type harde impact, zal de camera de vorige en de huidige videoclip opslaan in apparte folder op het geheugenkaartje en deze veilig te bewaren.
De gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger zoals locatie (coordinaten), snelheid, datum & tijd, zullen ook door de camera opgeslagen worden in de videoclip.
Met de computer applicatie 'KENWOOD DRIVE REVIEWER' kunt u niet alleen de video en geluidsopnames afspelen maar ook, met behulp van deze gegevens van de G-sensor en de GPS ontvanger, op een (Google Maps) kaart zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad, welke rijrichting, snelheid, krachten, ... er op dat moment van toepassing waren

 


Smart Parking Mode:

Smart Parking Mode Deze DashCam beschikt over een parkeerbeveiliging. Hierbij wordt de parkeerstand automatisch geactiveerd wanneer je de auto parkeert. Indien de G-sensor, ingebouwd in deze DashCam, een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar zijn parkeerstandbymodus. De camera zal de videoclip(s) opslaan in een apparte folder op het geheugenkaartje om deze veilig te bewaren.

 


8GB MicroSD kaart meegeleverd:

SD card icon Deze DashCam maakt, in plaats van één lang videoopname, een reeks van korte videoclips van telkens 1 tot 3 minuten (instelbaar). De videoclips zullen perfect op elkaar aansluiten tijdens het afspelen met de computer applicatie "KENWOOD DRIVE REVIEWER". Wanneer het geheugenkaartje vol is, wordt de oudste videoclip automatisch verwijderd zodat er ruimte is voor een nieuw videoclip. Hierdoor bent u altijd in het bezit van de meest recente opnames opgeslagen op het geheugenkaartje. De totale opnametijd is afhankelijk van de capaciteit van het geheugenkaartje. Deze dashcamera accepteert MicroSD-kaart tot 32GB. Een microSD kaartje van 8G-kaart is meegeleverd met deze DashCam.

 


Rijhulpsystemen ADAS:

  De DRV-N520 is uitgerust met de geavanceerde rijhulpsystemen ADAS (Advanced Driver Assistant Systems). Deze systemen zijn vooral bedoeld om veiligheid te verhogen tijdens het rijden.
De volgende rijhulpsystemen zijn beschikbaar:
   - Forward Collision Warning: Wanneer een aanrijding dreigt met andere voertuigen, voetgangers of andere objecten, zal de camera de bestuurder waarschuwen.
   - Lane Departure Warning: De camera zal de bestuurder waarschuwen wanneer deze van rijstrook veranderd zonder richtingaanwijzer
   - Departure Delay Warning: De camera waarschuwt de bestuurder wanneer de auto voor hem al een tijdje vertrokken is terwijl hij nog stilstaat.
Simplified ADAS illustration