Belgium

KDC-BT560DAB
 • KDC-BT560DAB
 • KDC-BT560DAB
 • KDC-BT560DAB

Extra afbeeldingen

KDC-BT560DAB

CD/USB Receiver met Digitale radio DAB+, Bluetooth technologie & Amazon Alexa voice service.

KENWOOD autoradio blinken uit in design en gebruiksgemak. Luister naar je favorite digitale radio DAB+ zender of muziek opgeslagen op een USB stick. Ingebouwde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen, muziek streaming en de mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken als een draadloze afstandsbediening. Omdat we KENWOOD zijn, is de geluidskwaliteit verzekerd dankzij onze vooruitstrevende technologieën zoals Digitale Time Alignment-functie en de13-bands grafische equalizer. Gebruik de RCA-aansluitingen om uw audiosysteem uit te breiden met onze versterkers en bijhorende luidsprekers en subwoofers voor een ultime geluidservaring.
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Afneembaar voorpaneel
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Instelbare RBG LED-achtergrondverlichting
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Voorbereid voor Amazon Alexa applicatie
 • Eenvoudige 3-band EQ modus
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit
 • Luidsprekertype en -formaat beheren
 • USB- en AUX-ingang in het voorpaneel

Belangrijkste Eigenschappen

DAB+ Digitale radio, analoge FM radio met RDS functionaliteit en AM radio ontvangst.
Bluetooth-technologie voor veilig handenvrij bellen of streamen van muziek
Maak van uw smartphone een afstandbediening met de 'KENWOOD Remote' applicatie.
Tot 5 gelijktijdig gekoppelde BT apparaat, kunnen elk om beurt hun muziekkeuze delen met de 'Music Mix' functie.
Amazon Alexa cloud gebaseerde voice service ondersteuning
MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC muziek weergave
Ultime geluidsbeeld is in te stellen doormiddel van de ingebouwde DSP en zijn DTA, 13-band EQ, X'over,...
1x RCA(cinch) lijnuitgang (achter/subwoofer (schakelbaar)) van 2,5V
Breed LCD-scherm met hoog contrast, brede kijkhoek en achtergrondverlichting in variabele kleuren.
Menutaal in Engels (standaard), Russisch, Spaans, Frans of Duits.

 


Werkt met Amazon Alexa.

Deze KENWOOD receiver ondersteund de door Amazon ontwikkeld spraakgestuurde "persoonlijke assistent" Alexa. Vraag Alexa om je favoriet nummer af te spelen, binnenkomende berichten voor te lezen, berichten op te stellen en te versturen, iemand op te bellen, informatie op te zoeken zoals het weer, de verkeerssituatie of sport of nieuws voor te lezen en nog veel meer - terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt.

Alexa built-in badge
Headunit_frontview Alexa_available functions illustration Alexa download from logo's
 

Het gebruik van Alexa op de KENWOOD-receiver is eenvoudig en handenvrij. Vraag het aan Alexa en deze reageert onmiddellijk, of druk op de Amazon Alexa-toets van de KENWOOD-receiver om uw persoonlijke assistent te activeren.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/amazon_alexa/eng/


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en draadloos audio streamen.

Deze KENWOOD receiver is voorzien van Bluetooth-technologie en maakt het rijden veel gemakkelijker en veiliger:
Mogelijkheid om 2 mobiele apparaten tegelijk te verbinden voor handenvrii gesprekken met breedband geluidskwaliteit.
Draadloos, hoge geluidskwaliteit muziek streamen (A2DP) vanop uw smartphone met zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers (AVRCP) via spraakherkenning.
U kunt genieten van de favoriete muziek van vrienden en familie door op elk moment naadloos te wisselen tussen de maximaal 5 gelijktijdig gekoppelde mobiele apparaten met de Music Mix functie.


Smartphone KENWOOD Remote App

Bedien de KENWOOD receiver vanop uw smartphone met de KENWOOD Remote App

KENWOOD Remote is een applicatie die compatibele KENWOOD receivers via Bluetooth® verbindt en bedient als een draadloze afstandsbediening. Deze gratis applicatie kan de broninformatie van de KENWOOD receiver weergeven via de Bluetooth-verbinding op het scherm van de gekoppelde smartphone (iPhone of Android). Met de innovatieve gebarenbediening kunt u basisbedieningen zoals pauzeren, overslaan of herhalen, zoeken naar een specifiek nummer, album of artiest uit uw afspeellijst, eenvoudig uitvoeren door middel van vingergebaren op het scherm van de smartphone zonder naar uw telefoon te kijken tijdens het rijden. Audio-instellingen, zoals Time Alignment en Equalizer instellingen, kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp deze KENWOOD Remote app.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/kenwood_remote/eng/


Technologie voor geluidsafstemming

Digital Time Alignment 13-Band EQ Drive EQ illustration
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - Drive EQ.
 

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Met de Digital Time Alignment (DTA) ben je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen en virtueel te verplaatsen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en bovenkant het dashboard verschuiven en zo een verbazingwekkend realistische soundstage te creëren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.

Rijgeluiden (wind, resonantie, rolgeluiden,...) zijn de vijand van alle audiosystemen in voertuigen. De inherente frequenties van de rijgeluiden maskeren een breed bereik van het audiosignaal dat gevonden wordt in muziek en dit is de reden waarom KENWOOD ingenieurs Drive Equalizer hebben ontwikkeld. Drive EQ versterkt specifieke frequenties in het audiosignaal om de negatieve impact van de rijgeluiden te compenseren.


1 Preout

RCA voorversterkeruitgang met 2,5V uitgangsspanning

1 RCA voorversterkeruitgang (Achter/Subwoofer(instelbaar)) met een uitgangsspanning tot 2,5V. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en krachtige geluidsweergave upgraden hun audiosysteem met een eindversterker. Deze laatste geven het audiosysteem een aanzienlijk betere geluidskwaliteit, dynamiek en muzikaliteit en tillen de luisterervaring naar ongekende niveaus.


1DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Hoger contrast en bredere kijkhoek

Vertical Alignment Display's hebben een hogere contrastverhouding, meer beelddiepte en brede kijkhoeken onder alle lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht, in vergelijking met ander types van display's. Ook maakt een kleinere opening tussen LCD en frontglas het beeld nog beter leesbaar.