Belgium

DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS
 • DMX7722DABS

Extra afbeeldingen

DMX7722DABS

Digital Media AV Receiver met 6.8" WVGA scherm, DAB+ radio en uitgebreide draadloze smartphone-connectiviteit (WiFi & Bluetooth).

Door uw DMX7722DABS draadloos te verbinden met uw smartphone wordt rijden met uw voertuig leuker en handiger: Draadloze, veilige, slimme en uitgebreide bediening van Apple CarPlay™ & Android Auto™. De USB Mirroring stelt u in staat om het scherm van uw Android-smartphone weer te geven en te bedienen op het scherm van de KENWOOD-ontvanger. Geniet van de optimale geluidsprestaties met de digitale 13-bands grafische EQ en tijduitlijning. Een optionele achteruitkijkcamera zorgt voor meer veiligheid tijdens het achteruitrijden, de ingebouwde, aanpasbare parkeerrichtlijnen dragen verder bij aan de effectiviteit ervan.
 • WiFi geïntegreerd
 • Werkt draadloos met CarPlay™
 • Ondersteunt draadloos Android Auto™
 • Android USB Mirroring
 • Ondersteunt Android Auto™ via USB
 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • FM(RDS) + AM(MW/LW) ontvanger
 • Parkeerhulplijnen bij achterste camerabeeld
 • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen

Belangrijkste Eigenschappen

6,8" WVGA capacitief aanraakscherm met scherpe, contrastrijke beelden, levendige kleuren en brede kijkhoek.
Ingebouwde Wifi voor makkelijke draadloze verbinding met een compatibele smartphone.
DAB+ tuner voor een ruis- en storingsvrije ontvangst en een kristalhelder digitaal stereogeluid.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen. (Beschikbare functies zijn afhankelijk van de mobiele telefoon).
Ondersteunt CarPlay zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt Android Auto zowel draadloos (WiFi) als via USB-kabel
Ondersteunt 'Android USB Mirroring' voor het spiegelen van Android smartphonescherm, inclusief 2-weg aanraakbediening
Video-ingang voor achteruitkijkcamera met instelbare parkeerrichtlijnen
3 RCA uitgangskanalen (2,5V) (voor/achter/subwoofer)
Digitale geluidsprocessor (DSP), tijduitlijning (DTA) en 13-bands EQ voor het instellen van een optimale geluidsbeleving.
Korte behuizing (75 mm) voor eenvoudige installatie.

All in One The Ultimate Wired & Wireless Smartphone Integration

Apple Carplay home screen Android auto home screen USB mirroring for Android
- Apple CarPlay draadloos.
- Apple CarPlay via USB.
- Android Auto draadloos.
- Android Auto via USB.
- Android spiegelen via USB
 
Carplay badge

Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het KENWOOD aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar radio, podcast of muziekdiensten te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Ondersteunt vanaf iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) navigatie-apps van derden zoals Google Maps™ en Waze™. Ondersteunt CarPlay zowel draadloos als via een USB-kabel.

 
Android Auto Badge

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid en je op de weg kunt blijven concentreren. KENWOOD’s multimedia receivers combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je leven in de auto. U kunt zelfs muziek van uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify beluisteren en bedienen. Navigeer naar waar je moet zijn met Google Maps of Waze. Ondersteunt Android Auto zowel draadloos als via een USB-kabel
Geschikte Android-telefoon met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app is nodig.

 
Android USB miroring badge

USB Mirroring for Android is de oplossing om het schermbeeld van je Android-smartphone te spiegelen en te bedienen op het aanraakscherm van je KENWOOD multimedia receiver. Je kunt zo genieten van al je favoriete apps op een groot scherm in combinatie met een indrukwekkende geluidskwaliteit. (compatibele Android telefoon vereist).
Voordat je begint, installeer je de gratis app "Mirroring OA for KENWOOD" op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.
*Klik hier voor meer informatie.

 


Digitale radio DAB+

Digitale radio DAB+

DAB+, ook bekend als Digital Audio Broadcasting Plus, heeft als groot voordeel, zijn rijke, kristalheldere klank (vergelijkbaar met CD kwaliteit), zonder storingen of ruis op het signaal in vergelijking met de klassieke FM-radio. Daarnaast is het met DAB+ ook mogelijk om beeld (bijvoorbeeld het station logo of een albumcover) en tekst (bijvoorbeeld albumnaam, uitvoerder, tracktitel, ...) mee te sturen. Diverse zenders bieden meerdere themakanalen aan, die niet via FM te ontvangen zijn. Zenderkeuze maak je uit een alfabetische lijst na een eenmalige automatische lokale scan. U hoeft dus niet meer door de frequenties te gaan zoeken zoals op de FM-band.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handvrij bellen en audio streamen

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.

Handenvrij bellen zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden. Audio streaming om muziek af te spelen, podcasts te beluisteren of andere audio-inhoud van je smartphone en dit alles zonder je telefoon fysiek vast te houden. Het toestel ondersteunt spraakopdrachten, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken. Je kunt gesprekken starten, muziek afspelen of andere taken uitvoeren door gewoon spraakopdrachten uit te spreken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


Sound Tuning Technologie

Digital Time Alignment 13-Band EQ 3-Way X'over
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - 3-Way X'over.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Digital Time Alignment (DTA) stelt je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en boven het dashboard verschuiven en zo het beste stereobeeld en een ultime soundstage creeren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.


Rear camera view

Ingang voor een achteruitrijcamera.

Dit multimedia systeem is voorzien van een achteruitrijcamera ingang. Telkens je de achteruitversnelling [R] inschakelt, zal het KENWOOD multimedia systeem automatisch overgaan naar het beeld van de achteruitrijcamera. Parkeerhulplijnen verschijnen op elk standaard achteruitrijcamera waardoor parkeren veiliger en gemakkelijker wordt. De CMOS-230 camera of CMOS-320 multi-view camera kunnen worden aangesloten (los verkrijgbaar). AV-In kan ingesteld als een 2de camera-ingang met behulp van de aansluitkabel CA-C3AV (los verkrijgbaar). Als alternatief zijn dan andere configuraties ook mogelijk, waaronder de aansluiting van een achteruitrijcamera, een naar voor gerichte camera.

 


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Dit mechaless model heeft een kort chassis. De verminderde inbouwdiepte zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard inbouwdiepte.