Belgium

DMX5020BTSCAMPER
 • DMX5020BTSCAMPER
 • DMX5020BTSCAMPER

Extra afbeeldingen

DMX5020BTSCAMPER

DMX5020BTS + 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

Digitale Media AV-receiver met 6.8 inch WVGA scherm en uitgebreide draadloze smartphoneverbindingen en Bluetooth technologie. Inclusief 3-jarig licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan Bevat POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen op je route en nog veel meer. Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.
 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB
 • Ondersteunt Android Auto™ via USB
 • Android USB Mirroring
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Aantal equalizer banden
 • Parkeerhulplijnen bij achterste camerabeeld
 • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

6.8" WVGA met capacitive aanraakscherm met een levendig en dynamisch detailweergave. Bedieningstoetsen met witte verlichting
Ondersteuning van Apple CarPlay™ & Android Auto™ via USB aansluiting.
Ondersteunt 'Android USB Mirroring' voor het spiegelen van een Android smartphonescherm
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteunt Bluetooth draadloos grasduinen.
3 RCA (2,0V) lijnuitgangen (voor / achter + subwoofer kanaal)
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, DTA, 13-band EQ, ...
AV-ingang of camera-ingang (schakelbaar) / AV-uitgang
Achteruitrijcamera-ingang met parkeerhulplijnen
Toestel met geringe inbouwdiepte voor een vereenvoudigde installatie
Inclusief 3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

 

3-jarige licentie voor de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' app

De smartphone applicatie Sygic GPS Navigation with Caravan Routing, compatibel met Android Auto & CarPlay, leidt je veilig naar je bestemming, zelfs zonder internetverbinding. Download elke kaart ter wereld en ontvang maandelijkse gedetailleerde kaartupdates. Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, smalle wegen of tunnels, de app houdt rekening met de ingestelde afmetingen en gewicht van je camper of caravan voor het bereken van de best mogelijke route. Met de actuele verkeersinformatie kun je vertragingen vermijden en de alternative routes volgen die de app voorstelt voor een vlotte aankomst op je camperparkeerplaats, camping of andere bestemming. Bevat voorgeladen POI's voor camper en caravan, dynamische rijstrookbegeleiding, knooppuntbeeld, snelheidsbeperkingen, flitspaalwaarschuwingen, brandstofprijzen en nog veel meer.
Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.

Sygic GPS Navigation with Caravan Routing

 


All in One, de ultime smartphone integratie.

Apple Carplay home screen Android auto home screen USB mirroring for Android OA
- Apple CarPlay via USB. - Android Auto via USB. - USB Mirroring for Android
 
Carplay badge

Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het KENWOOD aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar radio, podcast of muziekdiensten te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Ondersteunt vanaf iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) navigatie-apps van derden zoals Google Maps™ en Waze™.

 
Android Auto Badge

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid en je op de weg kunt blijven concentreren. KENWOOD’s multimedia receivers combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je leven in de auto. U kunt zelfs muziek van uw favoriete streamingdiensten zoals Deezer en Spotify beluisteren en bedienen. Navigeer naar waar je moet zijn met Google Maps of Waze.
Geschikte Android-telefoon met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app is nodig.

 
Android USB miroring badge
USB Mirroring for Android is de oplossing om het schermbeeld van je Android-smartphone te spiegelen en te bedienen op het aanraakscherm van je KENWOOD multimedia receiver. Je kunt zo genieten van al je favoriete apps op een groot scherm in combinatie met een indrukwekkende geluidskwaliteit. (compatibele Android telefoon vereist).
Voordat je begint, installeer je de gratis app "Mirroring OA for KENWOOD" op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.
*Klik hier voor meer informatie.

 

 


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handvrij bellen en audio streamen

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.
Handenvrij bellen zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden. Audio streaming om muziek af te spelen, podcasts te beluisteren of andere audio-inhoud van je smartphone en dit alles zonder je telefoon fysiek vast te houden. Het toestel ondersteunt spraakopdrachten, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken. Je kunt gesprekken starten, muziek afspelen of andere taken uitvoeren door gewoon spraakopdrachten uit te spreken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


Sound Tuning Technologie

Digital Time Alignment 13-Band EQ 3-Way X'over
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - 3-Way X'over.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Digital Time Alignment (DTA) stelt je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en boven het dashboard verschuiven en zo het beste stereobeeld en een ultime soundstage creeren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Het kort chassisontwerp zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard diepte.