Belgium

DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W
 • DRV-A610W

Extra afbeeldingen

DRV-A610WNieuw

Dashboardcamera met 2,0” LCD-scherm, 4K Ultra HD opname resolutie & draadloze smartphone verbinding.

De DRV-A610W Dashboardcamera is uitgerust met 4K Ultra HD-opname sensor en legt haarscherpe video's vast, zelfs tijdens het rijden. Krijg draadloos toegang tot uw dashcam met de KENWOOD DASH CAM MANAGER smartphone applicatie (IOS & Android) bekijk en deel opgenomen video's direct op sociale media. Sluit de optionele KCA-R210 achtercamera aan om gelijktijdig (dashcam in 4K HD en achtercamera in 2K Quad HD) opnames te maken. Sluit de optionele CA-DR1130 aan om de slimme parkeermodus te activeren (Trillings- of bewegingsdetectie of Time-lapse opnames).
 • LCD scherm
 • Achteruit camera voorbereid / 2 kanaals opname
 • G-Sensor gevoeligheid
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Ingebouwde GPS
 • Parking modus
 • Draadloze LAN & App Link

Belangrijkste Eigenschappen

Dashboardcamera met 2,0” LCD-scherm, 4K Ultra HD opname resolutie & draadloze smartphone verbinding.
Ondersteund 3840x2160px H.265/MP4-video @ 30 fps, AAC-audio en 3840x2160px JPEG foto formaat.
Voorzien van de F1.8 lens met toonaangevende helderheid en een ultrabrede diagonale kijkhoek van 135,6°.
HDR (High Dynamic Range) Zorgt voor heldere beeldopnames in zowel donkere of goed verlichte omgevingen zonder de opname te onder- of overbelichten.
Het 2,0” TFT-kleurenscherm en zijn gebruiksvriendelijk GUI biedt eenvoudige toegang tot het controleren van opgenomen video's en het wijzigen van instellingen.
Krijg draadloos toegang tot de dashboardcamera met de KENWOOD DASH CAM MANAGER smartphone-applicatie (IOS & Android).
Bekijk en bewerk opgenomen video's met de KENWOOD VIDEO PLAYER desktop software.
Uitgerust met een G-sensor die is ontworpen om een kracht van buitenaf te detecteren en een GPS-ontvanger die snelheid, breedtegraad en lengtegraad registreert.
Camera achter aansluiting om gelijktijdig de beelden van dashboard en achtercamera op te nemen. KCA-R210 is los verkrijgbaar.
Slimme parkeerbewakingsmodus (trilling- of bewegingsdetectie of Time-lapse opnames). Los verkrijbare hardwired kit CA-DR1130 is vereist .
Micro SDHC/SDXC-kaartsleuf (8 - 256 GB, type UHS Speed Class 3(U3) zijn aanbevolen), 64 GB kaart inbegrepen.
Geleverd met verstelbare zelfklevende houder, USB-autolader, voedingskabel en kabelklemmen.

 


4K Resolutie:

4K (3840x21600px)icon Met zijn 8.3 megapixel CMOS sensor gaat de DRV-A610W opnames maken met 4K resolutie aan 30 beelden/sec (30fps) waardoor het mogelijk wordt om nog gedetailleerder op te nemen en af te spelen. 3840x2160px (4K) is 2 keer meer dan Wide Quad HD resolutie. Gecombineerd met de heldere breedhoeklens (F1.8) resulteert dit in niet alleen filmpjes met superieure beeldkwaliteit maar ook haarscherpe foto's in alle lichtomstandigheden.

 


2.0 inch TFT LCD scherm:

2.0 inch LCD screen icon De DRV-A610W heeft een groot en helder 2.0-inch TFT kleurenscherm dat perfect past bij dit vooruitstrevend design. Stel de camera in dankzij de intuïtieve GUI, inclusief grote en leesbare tekst, bekijk live beelden of speel de opnames van hoge kwaliteit af op het beeldscherm.

 


Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN):

Wireless Link icon De 'KENWOOD DASH CAM MANAGER ' applicatie geeft u de mogelijkheid om vanaf uw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als u de video en/of videobestanden opslaat op uw smartphone kunt u de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting, ....). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor uw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android). KENWOOD Dash Cam smartphone app icon Wifi icon

 

 


HDR (High Dynamic Range):

HDR icon HDR (high dynamic range) is een techniek waarmee je opnames kunt maken in situaties waarbij delen of het volledig beeld over- en/of onderbelicht worden. Deze camera meerdere beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je verschillende beelden opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Het resultaat is heldere beelden in uitdagende omgevingen, inclusief scènes met veel tegenlicht overdag, straatverlichtingsscènes 's nachts en plaatsen met een hoog licht-donkercontrast zoals bij een tunnelingang en -uitgang.
Without HDR versus With HDR illustration

 


3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

G-sensor icon Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.

 


Slimme parkeermodus:

Deze DashCam beschikt over een parkeerstand of parkeermodus wanneer de hard-wire kit CA-DR1130* (los verkrijgbaar) is aangesloten. Wanneer je voertuig geparkeerd en uitgeschakeld is, wordt de Smart Parking Mode actief met een van de drie modi: trillingsdetectie of bewegingsdetectie of Time-lapse:
 • Trillingsdetectie: De dashcam maakt automatisch video's van 30 seconden wanneer de camera een trilling vaststeld en dit zolang er trillingen worden waargenomen.
 • Bewegingsdetectie: De dashcam maakt automatisch video's van 30 seconden wanneer er een beweging wordt vaststeld in het gezichtsveld van de camera(dashboard of camera achter, indien deze laatste is aangesloten) en dit zolang er bewegingen worden waargenomen.
 • Time-lapse: De dashcam maakt ononderbroken time-lapse video's.
De dashboardcamera blijft dit doen dit tot de volgende keer dat de auto wordt gestart of tot de minimum spanningsdrempel van de batterij wordt bereikt of indien de parkeermodus langer dan 24 uur actief is. De camera zal al deze opnames opslaan in een aparte folder op het geheugenkaartje om deze veilig te bewaren. .
* De hardwire kit CA-DR1130 (los verkrijgbaar) is nodig voor een permanente stroomvoorziening van de camera.

 


Gelijktijdige opnames voor- en achteraan:

Rear Cam ready Icon Deze camera kan uitgebreid worden met de optionele achteruitrijcamera KCA-R210 met zijn ultrabrede kijkhoek en kun je gelijktijdig opnames maken van wat er voor en achter het voertuig gebeurt. Bumperklevers, aanrijdingen tegen voor- of achterkant van het voertuig worden allemaal opgeslagen in 2 verschillende videobestanden: 4K HD resolutie voor beelden van de DashCam en 2K wide Quad HD resolutie voor de beelden van de achterste camera. In parkeermodus is de kans om vandalen te identificeren een stuk groter dan bij gebruik van enkel een dashcam vooraan.
Front-and-rear-camera-recording illustration

 


KENWOOD VIDEO PLAYER  —  Computer applicatie  —

KENWOOD Video player - PC application icon + link De computer applicatie 'KENWOOD VIDEO PLAYER' geeft u de mogelijkheid opgeslagen video's of foto's van de camera('s) te bekijken, inclusief kaartweergave op Google Maps met de informatie van de G-sensor (krachten) en GPS ontvanger (Snelheid, tijd, loactie, rijrichting,...). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. Installeer 'KENWOOD VIDEO PLAYER' op u uw Windows of Apple computer.

 


Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor illustration

 


64GB MicroSD kaart meegeleverd:

microSD car icon Deze DashCam maakt, in plaats van één lang video-opname, een reeks van korte videoclips van telkens 1 tot 3 minuten (instelbaar). Wanneer het geheugenkaartje vol is, wordt de oudste videoclip automatisch verwijderd zodat er ruimte is voor een nieuw videoclip en bent u altijd in het bezit van de meest recente opnames opgeslagen op het geheugenkaartje. De totale opnametijd is afhankelijk van de capaciteit van het geheugenkaartje. Deze camera accepteert MicroSD-kaart van 8GB tot 256GB (Class 10 of hoger). Een microSD kaartje van 64GB class U3 is meegeleverd met deze camera.