Belgium

Multimediasystemen met Apple CarPlay ondersteuning.

Geniet van een videofilm op uw multimedia systemen. Luister naar weergaloze geluidskwaliteit van de in DAB uitgezonden radioprogramma's dankzij de ingebouwde DAB+ tuner voor digitale radio ontvangst. Maak gebruik van de Spotify in je auto of je nu een Free- of Premium-abonnement hebt. Bluetooth voor veilig, handenvrij te rijden en luister naar de muziek die opgeslagen is op uw GSM via audiostreaming.
Parkeer veilig met behulp van onze achteruitrijcamera's. Sluit uw smartphone aan en gebruik de Apple CarPlay of Android Auto App en vanaf dat moment kun je handenvrij navigeren, bellen, muziek luisteren, berichten versturen en beluistseren vanuit je auto.>

 

Logo_Apple CarPlay

Apple CarPlay is een feature die standaard aanwezig is in iOS en te gebruiken in combinatie met auto-entertainmentsystemen. Je verbindt je iPhone 5 of recenter met het KENWOOD mulitmedia-systeem, het Appe CarPlay-logo wordt getoond. Vanaf dat moment kun je het Apple CarPlay-scherm oproepen en kun je navigeren, bellen, muziek luisteren, berichten versturen en ontvangen vanuit je auto. CarPlay is vooral gericht op veiligheid, zo wordt bijna alles aangestuurd met je stem. Met behulp van Siri kun je de taken uitvoeren.

 

Android Auto™ demo