Belgium

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021

KENWOOD DMX9720XDS

Een multimedia systeem voor in de wagen dat alles biedt, KENWOOD's DMX9720XDS mengt gebruiksvriendelijheid met een hoog-kwalitatief design en superieur geluid. Zijn 10.1", anti-reflectie HD aanraakscherm heeft een intuitieve, aanpasbare gebruikersinterface die toegang biedt tot uitzonderlijke mogelijkheden zoals draadloze ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto, gelijktijdige verbinding met twee smartphones en de mogelijkheid om tot wel vier camera's aan te sluiten voor een volledig beeld rond uw voertuig.
Bovendien ondersteunt de DMX9720XDS hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC en DSD, is LDAC-streaming via Bluetooth 5.1. mogelijk,  en geeft hij een kristalheldere en storingsvrije radio-ontvangst dankzij de geïntegreerde DAB+ tuner. De HDMI- en USB-ingangen zijn geschikt voor HD-video.
Beschouw de DMX9720XDS als de perfecte reisgenoot voor liefhebbers van ‘Connected Entertainment’.
_____________________________________________________________________

EISA IN-CAR DASHCAM 2020-2021

KENWOOD DRV-A501W

De DRV-A501W is een dashcam met ongekende mogelijkheden, die zijn gebruiker tot rust zal brengen. Zijn Wide Quad HD-camera integreert HDR en een polarisatiefilter voor superieure beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden.
Opnames kunnen onmiddellijk bekeken worden op het 3.0" scherm (iets nieuws voor KENWOOD) en doorgestuurd worden, inclusief GPS data, via de geïntegreerde Wi-Fi naar een gekoppelde smartphone, om bewerkt en opgeladen te worden (naar bijvoorbeeld sociale media).
De Smart Parking Mode maakt gebruik van de geïntegreerde G-Senor om automatisch opnames te maken als het geparkeerde voertuig te maken krijgt met een aanrijding. Een tweede camera kan aangesloten worden om simultaan beelden te maken in Full HD.
Een magnetische Quick-release montagebeugel zorgt voor een snelle en eenvoudige plaatsing.
Deze dashcam laat u rijden in volle vertrouwen.